Menu

Over mij

Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Mirella Stijlaart. Ik ben zelfstandig Bewindvoerder, Budgetbeheerder en Levensexecuteur.

Na ervaring opgedaan te hebben op vrijwillige basis met budgetteren, communiceren, betalingsafspraken maken met schuldeisers en begeleiding van de cliënt naar schuldhulpverlening heb ik een aantal jaar geleden besloten een carrière switch te maken.

De afgelopen jaren heb ik bij een werkgever met veel plezier en toewijding de (financiële) belangen behartigd van cliënten. 

Bij mij staan persoonlijk contact en goede bereikbaarheid hoog in het vaandel. Omdat ik alleen werk ben ik bij elk dossier persoonlijk betrokken. Voor elk probleem zal ik mezelf proberen te verplaatsen in de situatie van mijn cliënten.

De cliënt en zijn/haar welzijn staat centraal. Per cliënt wordt er gekeken welke hulp het beste is. Maatwerk.

Voorop staat het belang van cliënten, en de toekomst die je cliënten kan bieden. Ik vind het erg leuk om de financiën van kwetsbare mensen op orde te brengen en te houden. Op deze manier ontstaat er een stabiele basis. Zo kunnen cliënten verder aan hun problemen werken. Uitkijken naar een zonnige, financieel onbezorgde toekomst.

Naast het contact met cliënten vind ik de combinatie van het werk, zoals beheer van geld het regelen van schulden ,onderhandelen met schuldeiser en het aanvragen van een regeling schuldhulpverlening spreken mij erg aan.