Menu

Over mij

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Mirella Stijlaart. Ik ben zelfstandig Bewindvoerder, Budgetbeheerder en Levensexecuteur.

Bij mij staan persoonlijk contact en goede bereikbaarheid hoog in het vaandel. Omdat ik alleen werk ben ik bij elk dossier persoonlijk betrokken. Voor elk probleem zal ik mezelf proberen te verplaatsen in de situatie van mijn cliënten.

De cliënt en zijn of haar welzijn staat centraal. Per cliënt wordt er gekeken welke hulp het beste is. Maatwerk.

Voorop staat het belang van cliënten, en de toekomst die je cliënten kan bieden. Ik vind het erg leuk om de financiën van kwetsbare mensen op orde te brengen en te houden. Op deze manier ontstaat er een stabiele basis. Zo kunnen cliënten verder aan hun problemen werken. Uitkijken naar een zonnige, financieel onbezorgde toekomst.

Naast het contact met cliënten vind ik de combinatie van de werkzaamheden, zoals het beheer van geld, het regelen van schulden, onderhandelen met schuldeiser en het aanvragen van een regeling schuldhulpverlening erg leuk om te doen.

Als bewindvoerder ben ik werkzaam in verschillende regio’s zoals Geldermalsen, Culemborg, Leerdam en omstreken. Tevens ben ik werkzaam als bewindvoerder in o.a. de omgeving van Utrecht, Den Bosch en Rotterdam.